2011. január 24., hétfő

Különleges szerelem

Kód:  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4UcbNwt4Taps-sDwTF0FOziLxdIH_YwUeOZfYtxwTfk2jY-AeL33pE_DTIIXKEmnPuJIakNqLfoNVXmncvzqzspc4TvYxX2cCJMuK8aDRRj4SeRzGS6FfEhn4ShL4aoOnYjUzpAq0etXR/s1600/blogh%25C3%25A1tt%25C3%25A9r55.jpg

Fejléc:

Felhasználtam: Newlife Dreams Designs - No Ordinary Love

7 megjegyzés:

Sharon írta...

Wow, This is just beautifuL!!!!!
You are very talented!!
Sharon

Zsuzsa írta...

Szia,

Választottam egyet a háttereid közül! Nagyon szép mind, köszönöm, hogy ingyen adod :-) Annyiban szeretnék még segítséget kérni tőled, hogy nem tudom a fejlécet feltenni, illetve a blogom címét középre tenni. Azt hogyan kell? Köszönöm, Zsu

Adrienn írta...

Szia Zsuzsa,
nagyon örülök, hogy tetszenek a háttereim. Sajnos én sem találom, hogy az új tervezőben hogyan lehet a blogcímet középre tenni, de ha a fejlécet elmented a saját gépedre, megnyitod egy képszerkesztőben, ráírod a címet, mented, majd a bloggerben: tervezés, fejléc szerkesztése, saját számítógépről tallózás, elhelyezés: cím és leírás helyett, vagy leírás elhelyezése a kép után, mentés, és már kész is.
Remélem érthetően fogalmaztam.

Adri

Zsuzsa írta...

Kedves Adri,

Igen értem, makd ki is próbálom :-)

zs.

Era85 írta...

Szia!

Vittem egy hátteret tőled! Istennő vagy!!!! Nagyon szépek!!!! (Ezt már nem tudom tovább fokozni! :) ) Annyira szépek, hagy csak nehezen tudtam választani! KÖSZÖNÖM!

Amy-kreatív írta...

Szia!
Kezdő blogoló vagyok. Nagyon szépek a háttereid, és szeretném alkalmazni az egyiket, de segítségre lenne szükségem! Miként tudnám ezt alkalmazni a saját blogomon?
Köszönöm!

Ibcsy írta...

Szia! Elvittem ezt a hátteret. Köszönöm szépen!